Fantasy Bolt
 

Robert Jordan: A káosz ura II.

A káosz ura II. leírás
A káosz ura II.
Ezt ma tőlünk
1000 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 998 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Az idő kereke, 6. kötet

Az Idő Kereke forog, jönnek-mennek a korok. Emlékeket hagynak maguk után, melyek lassan legendává halványulnak, majd mítosszá. Végül a mítoszt is rég elfelejtik, mielőtt a kor, melyből eredt, visszatérne.

Bár a kalendárium szerint már beköszöntött a fagyos tél, hőség és aszály sújtja a Végső Csata előtt álló világot. Nynaeve és Elayne, az aes sedai-ok tiltakozása ellenére egy csodálatos ter'angreal keresésére indul, hogy megtörjék a Sötét Úr rontását és visszaállítsák a normális időjárást.

A Fehér Torony Tar Valonban döntésre jutott: Rand al'Thor felett bármi áron meg kell szerezniük az irányítást - vagy, ha szükséges, meg kell szelídíteni. És Salidarban, az elmenekült aes sedai-ok között Egwene al'Vere-nek, bár magas posztra emeltetik, rá kell ébrednie: társai is meg akarják kötni Rand kezét.

Mat feledve Sammaelt és a Kitaszított elleni küzdelmet, titkos küldetésre indul, melynek célpontja Elayne Trakand, de nem csak a leányörökös makacsságával kell megküzdenie azért, hogy beteljesíthessen egy ígéretet.

Perrin nem tud ellenállni a legerősebb ta'veren vonzásának: újra Rand oldalára áll, ennek ellenére azonban - bár jóslat figyelmezteti őket - épp akkor nincs mellette, mikor az Újjászületett Sárkány eddigi élete legnagyobb kihívásával néz szembe. Győzelme pedig Perrin nélkül nem lehetséges...

Robert Jordan az Idő kereke sorozatban egy tolkieni igényességgel kidolgozott világot teremtett meg, és ehhez méltó a cselekmény szövése is. A regényfolyam a "high fantasy" stílus nagyszerű darabja, megunhatatlan olvasmány a műfaj legjobb hagyományait követi.

A káosz ura II.-ből sajnálatos módon kimaradt részletek: 147. oldal 556. oldal

Bővebben Az idő kereke sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Robert Jordan további boltunkban kapható könyvei (még 22 db) >>


További ajánlataink:
Az utolsó esélyNerull esküjeHősPapírmasé 1.A sötét égbolt sárkányai
Az utolsó esélyNerull esküjeHősPapírmasé 1.A sötét égbolt sárkányai
800 Ft
Megtakarítás: 199 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
3790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft
350 Ft
Megtakarítás: 40 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
Az utolsó esély vásárlásNerull esküje vásárlásHős vásárlásPapírmasé 1. vásárlásA sötét égbolt sárkányai vásárlás

MegtorlásGyulladáspontBöjtölés élvezettelA tékozló koldus 3.A sárkánykirály palotája
MegtorlásGyulladáspontBöjtölés élvezettelA tékozló koldus 3.A sárkánykirály palotája
1800 Ft
Megtakarítás: 699 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 1890 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 699 Ft
1600 Ft
Megtakarítás: 400 Ft
1760 Ft
Megtakarítás: 440 Ft
Megtorlás vásárlásGyulladáspont vásárlásBöjtölés élvezettel vásárlásA tékozló koldus 3. vásárlásA sárkánykirály palotája vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 - 2020 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-280-7932