Fantasy Bolt
 

Robert Jordan: Hódít az árnyék II. (2. kiadás)

Hódít az árnyék II. (2. kiadás) leírás
Hódít az árnyék II. (2. kiadás)
Ezt ma tőlünk
2100 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 890 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Az idő kereke, 4. kötet

Rand al'Thor visszatért az emberek közé Rhuidean csapdákkal teli városából, ám az aielek egy része nem hajlandó elismerni, hogy egy idegen a kiválasztott megmentőjük. A testvérháború kitörése csak idő kérdése.

Nynaeve és Elayne Tanchicóban nem csak a polgárháborús csőcselékkel, de a Fény Gyermekeinek inkvizítorával, árnybarátokkal és emberrablókkal is küzdelemre kényszerül.

A folyóközbe hazatérő Perrin egyszerre veszi fel a harcot a farmokat pusztító, embereket zabáló trallokokkal, és a lelkeket megtörő, arrogáns és könyörtelen fehérköpenyekkel. Ráadásul rádöbben arra, hogy halálosan szerelmes.

Miközben ismét hódít az Árnyék, Rand szembetalálja magát egy olyan férfival, aki háromezer évvel ezelőtt is mestere volt már annak, amit az Újjászületett Sárkány csak most kezd el kitanulni. Kettejük küzdelme dönthet a világ sorsáról.

Az Idő Kereke forog, jönnek-mennek a korok. Emlékeket hagynak maguk után, amelyek lassan legendává halványulnak, majd mítosszá. Végül a mítoszt is rég elfelejtik, mielőtt a kor, amelyből eredt, visszatérne. A Harmadik Korban, a próféciák korában maga a világ és az Idő sorsa dől el. Minden, ami volt és ami lesz, az Árnyékba veszhet még.

Robert Jordan az Idő kereke sorozatban egy tolkieni igényességgel kidolgozott világot teremtett meg, és ehhez méltó a cselekmény szövése is. A regényfolyam a "high fantasy" stílus nagyszerű darabja, megunhatatlan olvasmány a műfaj legjobb hagyományait követi.Bővebben Az idő kereke sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Robert Jordan további boltunkban kapható könyvei (még 20 db) >>


Ehhez a termékhez ezt vették még:
Hódít az árnyék I. (2. kiadás)Az újjászületett sárkány (I.-II.) 2. kiadásA nagy hajtóvadászat (I.-II.) 2. kiadásMennyei tűz II.A világ szeme II. (2. kiadás)
Hódít az árnyék I. (2. kiadás)Az újjászületett sárkány (I.-II.) 2. kiadásA nagy hajtóvadászat (I.-II.) 2. kiadásMennyei tűz II.A világ szeme II. (2. kiadás)
1500 Ft
Megtakarítás: 498 Ft
2100 Ft
Megtakarítás: 898 Ft
2100 Ft
Megtakarítás: 898 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 498 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 698 Ft
Hódít az árnyék I. (2. kiadás) vásárlásAz újjászületett sárkány (I.-II.) 2. kiadás vásárlásA nagy hajtóvadászat (I.-II.) 2. kiadás vásárlásMennyei tűz II. vásárlásA világ szeme II. (2. kiadás) vásárlás

További ajánlataink:
A hit védelmezői - Papok és lovagok útmutatójaBaff! - gyűjtői kiadásAz ezredforduló házaGénszimfóniaElantris
A hit védelmezői - Papok és lovagok útmutatójaBaff! - gyűjtői kiadásAz ezredforduló házaGénszimfóniaElantris
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
3315 Ft
Megtakarítás: 175 Ft
4000 Ft
Megtakarítás: 1000 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 470 Ft
3790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft
A hit védelmezői - Papok és lovagok útmutatója vásárlásBaff! - gyűjtői kiadás vásárlásAz ezredforduló háza vásárlásGénszimfónia vásárlásElantris vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 - 2024 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-280-7932