Fantasy Bolt
 

Star Wars: Lázadás

Star Wars: Lázadás leírás
Star Wars: Lázadás
Ezt ma tőlünk
28790 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 3200 Ft

darabot
 vásárlás
JAVÁBAN DÚL A POLGÁRHÁBORÚ...

A Régi Köztársaság utolsó maradványi is eltűntek már, és a Birodalom félelemmel uralja a galaxist. Frissen megépített űrállomásuk, a Halálcsillag, minden ellenállás megsemmisítésére képes.

De feltűnt egy új reménysugár. Néhány elszánt lázadó szembeszáll a Birodalommal. Titkos bázisukról terveket szőnek a Birodalom megdöntésére, és a szabadság visszaállítására a galaxisban.

A Star Wars: Lázadás társasjátékban újra játszhatod a Galaktikus Birodalom és a Lázadók Szövetségének híres csatáit. Vezesd a Birodalom hatalmas katonai erőit, hogy megtaláld a Lázadók bázisát, vagy vívj gerilla hadviselést és kövess el szabotázs akciókat a nyílt Felkelés nevében.

A küzdelem megnyeréséhez nem elég hatalmas fegyverarzenállal rendelkezni, a hőseidre is nagy szükséged lesz. Ezek az ikonikus karakterek titkos küldetésekre indulnak, hogy segítsék ügyedet, vagy aláássák az ellenfeled uralmát. Küldd el Luke Skywalkert a Dagobah rendszerbe Jedi kiképzésre, vagy állíts egy fagyos széncsapdát Darth Vaderrel Han Solónak.

Eltiporja-e a Birodalom a Lázadást egy határozott támadással?

Csak Te döntheted el a galaxis sorsát.


További ajánlataink:
PingvinDoomHadurakTörpék harca Trónok Harca: A Vastrón
PingvinDoomHadurakTörpék harca Trónok Harca: A Vastrón
3490 Ft11450 Ft10490 Ft5350 Ft
Megtakarítás: 640 Ft
15200 Ft
Megtakarítás: 1790 Ft
Pingvin vásárlásDoom vásárlásHadurak vásárlásTörpék harca  vásárlásTrónok Harca: A Vastrón vásárlás

Légy résen!Rúnamester - Legendás Ereklyék (kiegészítő)Rettegés ArkhambanRúnamester - Sírboltok rémei (kiegészítő)Eldritch Horror (magyar változat)
Légy résen!Rúnamester - Legendás Ereklyék (kiegészítő)Rettegés ArkhambanRúnamester - Sírboltok rémei (kiegészítő)Eldritch Horror (magyar változat)
5390 Ft
Megtakarítás: 600 Ft
1500 Ft17000 Ft
Megtakarítás: 1900 Ft
1500 Ft17990 Ft
Megtakarítás: 2000 Ft
Légy résen! vásárlásRúnamester - Legendás Ereklyék (kiegészítő) vásárlásRettegés Arkhamban vásárlásRúnamester - Sírboltok rémei (kiegészítő) vásárlásEldritch Horror (magyar változat) vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871