Fantasy Bolt
 

R. A. Salvatore: Az ősatya

Az ősatya leírás
Az ősatya
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Rég elveszett apja után kutatva Bransen Garibond a Badden ősatyával szemben vívott reménytelen háború zsoldosai közé kényszerül. Kalandjai során megtanulja, hogy a kétségbeesés a legvalószínűtlenebb szövetségesek között is olyan barátságot kovácsolhat, amelyben neki még sosem volt része.

Bransen Garibond: Ifjúkorát befelé fordulva, saját sérelmeinek árnyékában élte. Most szembe kell néznie azzal, hogy megszerzett tudása és hatalma milyen felelősséget ró rá.

Milkeila: A Yan Ossum sámánasszonyaként Milkeila a tágabb világ misztériumainak megismerésére vágyik, ám e vágyát törzsének vénjei korántsem nézik jó szemmel.

Cormack: Azért csatlakozott Áldott Abelle rendjéhez, hogy terjessze hitét a kietlen Alpinadorban. Ám most odáig jutott, hogy megkérdőjelezi e hitet. Titkos, tiltott kapcsolata Milkeilával bizonyosan bajba sodorja mindkettejüket.

Mcwigik: Kemény, mint egy kőszikla, és kegyetlen, mint a valóság. Legalább olyan gyorsan öl, amilyen hamar jókedve kerekedik, és powri fajtársaival legalább annyi galibát okoz, mint amennyit helyrehoz. Ráadásul úgy tűnik, a legkevésbé sem törődik a következményekkel.

Badden: A Korona-béli természetközpontú samhaista rend vezetőjeként ő a samhaista mágia és hatalom élő megtestesülése. Hite kegyetlen alaptétele vezérli, miszerint a halál nemcsak elkerülhetetlen, de az élet meghatározó ereje és legfőbb mozgatórugója is egyben.

R. A. Salvatore további boltunkban kapható könyvei (még 39 db) >>


További ajánlataink:
Zenés testedzésÉjjeli őrjáratKebelbarátnőkAz év természetfotói 2005.Boszorkányfutam
Zenés testedzésÉjjeli őrjáratKebelbarátnőkAz év természetfotói 2005.Boszorkányfutam
800 Ft
Megtakarítás: 798 Ft
3320 Ft
Megtakarítás: 170 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 498 Ft
4800 Ft
Megtakarítás: 1190 Ft
2270 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
Zenés testedzés vásárlásÉjjeli őrjárat vásárlásKebelbarátnők vásárlásAz év természetfotói 2005. vásárlásBoszorkányfutam vásárlás

Az Éjfél Tornyai I.Obszidián főnixA Vérkőföldek királyaMágia az árnyakban - Shadowrun kiegészítőÚjrakezdés
Az Éjfél Tornyai I.Obszidián főnixA Vérkőföldek királyaMágia az árnyakban - Shadowrun kiegészítőÚjrakezdés
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 1998 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 690 Ft
Az Éjfél Tornyai I. vásárlásObszidián főnix vásárlásA Vérkőföldek királya vásárlásMágia az árnyakban - Shadowrun kiegészítő vásárlásÚjrakezdés vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 - 2022 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-280-7932