Fantasy Bolt
 

Robert E. Howard: Kull király és az ősök

Kull király és az ősök leírás
Kull király és az ősök
Ezt ma tőlünk
2650 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 140 Ft

darabot
 vásárlás
Három hős, három legenda. Robert E. Howard – a kimmériai Conan alkotója – ezúttal a történelem előtti idők letűnt világába invitálja az olvasókat.

Am-ra, a kőkorszaki vadász magára vonja a sámánok haragját, s otthonából elűzetve magányos vándorútra indul ismeretlen tájakon, hogy a bestális Neandervölgyi vademberekkel csatázva új hazát találjon és új törzset alapítson.

Kull, az atlantiszi barbár valóra váltja ifjúkori álmát, és kóbor zsoldosból a tündöklő Valúzia királyává küzdi fel magát; ám viszontagságai ezzel korántsem érnek véget, mert a díszes márványcsarnokokban az intrika és az iszonyat sokféle formája lappang.

James Allison, a texasi nyomorék a halálos betegség szorításában az ősmúlt felé fordul, s látomásos víziókban éli át újra korábbi reinkarnációnak kalandjait, amikor szilaj harcosként sárkányokat ölt és istennőket szeretett.

A kötetben szereplő elbeszélések egy része most jelenik meg először magyarul, a többit pedig javított és átdolgozott fordításban kínáljuk az olvasónak, a legújabb kritikai kiadások nyomán. Ez az első olyan hazai Howard-válogatás, amely nem a szerző halála után átszerkesztett, önkényes csonkításokkal és betoldásokkal rongált szövegváltozatokat veszi alapul, hanem az eredeti kéziratokat, vagy ennek hiányában az első publikált verziót. A teljes novellákon kívül közöljük a kapcsolódó verseket, töredékeket és háttérfeljegyzéseket is, bőséges kommentárokkal ellátva, amelyek segítenek elhelyezni őket Howard életművében.


További ajánlataink:
Az úrnőGyülekező fellegek I.A ködszellem átka I.Új nemzedékMindenki nyer!
Az úrnőGyülekező fellegek I.A ködszellem átka I.Új nemzedékMindenki nyer!
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
1520 Ft
Megtakarítás: 78 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 299 Ft
Az úrnő vásárlásGyülekező fellegek I. vásárlásA ködszellem átka I. vásárlásÚj nemzedék vásárlásMindenki nyer! vásárlás

A neuralgikus pontyMaestro100 kép a bibliábólA vadon mesterei - Barbárok, druidák és vándorok útmutatójaFeladom!
A neuralgikus pontyMaestro100 kép a bibliábólA vadon mesterei - Barbárok, druidák és vándorok útmutatójaFeladom!
1000 Ft
Megtakarítás: 798 Ft
3790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft
2790 Ft
Megtakarítás: 700 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 690 Ft
A neuralgikus ponty vásárlásMaestro vásárlás100 kép a bibliából vásárlásA vadon mesterei - Barbárok, druidák és vándorok útmutatója vásárlásFeladom! vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871