Fantasy Bolt
 

J. Goldenlane: Napnak fénye

Napnak fénye leírás
Napnak fénye
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Mi jöhet egy világháború után?

Természetesen egy újabb világháború – állítja őfelsége, Tien Naga-Hai Huang-Ti, mert a történelem szerint az emberiség rendre elfelejti az atombombázás borzalmait, és mindig jön egy újabb Utolsó Háború.

Az ifjú császárnak, aki negyedik az Új Császárok sorában a Kínai Birodalom élén, rögtön a koronázása után leküzdhetetlennek látszó kihívásokkal kell szembenéznie: a kívülről fenyegető Ausztrál Föderáció mellett minden pillanatban számolnia kell a Birodalmon belüli riválisaival is.

Ticca Min sokáig azt hitte, hogy a jövője semmiben sem fog különbözni a kockanegyedek többi lakójának életétől. Jobb, ha az álmait még magának sem meri bevallani, csak elfogadja az egyetlen lehetséges utat.

Egyetlen pillanat, egyetlen döntés elég, hogy minden megváltozzon körülötte… és ami kezdetben csak izgalmas kalandnak tűnik, az idővel olyan események elindítója lesz, amellyel a Birodalom és a világ békéje is veszélybe kerül, az uralkodó és alattvalói sorsa pedig elválaszthatatlanul összefonódik.

J. Goldenlane új regényének színes, mesteri precizitással felépített világa kiváló érzékkel hozza össze a YA klasszikus elemeit, egy posztapokaliptikus világ képeit, és a finom humort – túllépve a megszokott kereteken, a fiatal és lélekben fiatal olvasók számára egyaránt emlékezetes módon mutatva be az új világrend meghatározó uralkodóházának intrikáit és a felnőttként helytálló fiatalok küzdelmeit.

J. Goldenlane további boltunkban kapható könyvei (még 9 db) >>


További ajánlataink:
A játék neveKi űzi a vadászt?7 tenger - Játékosok könyveAz úrnőJordánia - Séta a történelemben
A játék neveKi űzi a vadászt?7 tenger - Játékosok könyveAz úrnőJordánia - Séta a történelemben
990 Ft
Megtakarítás: 9 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
5600 Ft
Megtakarítás: 300 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 699 Ft
A játék neve vásárlásKi űzi a vadászt? vásárlás7 tenger - Játékosok könyve vásárlásAz úrnő vásárlásJordánia - Séta a történelemben vásárlás

Mexikóváros éjszakaSzex negyvenen túlKerenszkij vére - Battletech menüPapírtigrisA jósnő hercege
Mexikóváros éjszakaSzex negyvenen túlKerenszkij vére - Battletech menüPapírtigrisA jósnő hercege
2850 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 590 Ft
4000 Ft
Megtakarítás: 1694 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 1498 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
Mexikóváros éjszaka vásárlásSzex negyvenen túl vásárlásKerenszkij vére - Battletech menü vásárlásPapírtigris vásárlásA jósnő hercege vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 - 2022 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-280-7932