Fantasy Bolt
 

J. Goldenlane: Napnak fénye

Napnak fénye leírás
Napnak fénye
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Mi jöhet egy világháború után?

Természetesen egy újabb világháború – állítja őfelsége, Tien Naga-Hai Huang-Ti, mert a történelem szerint az emberiség rendre elfelejti az atombombázás borzalmait, és mindig jön egy újabb Utolsó Háború.

Az ifjú császárnak, aki negyedik az Új Császárok sorában a Kínai Birodalom élén, rögtön a koronázása után leküzdhetetlennek látszó kihívásokkal kell szembenéznie: a kívülről fenyegető Ausztrál Föderáció mellett minden pillanatban számolnia kell a Birodalmon belüli riválisaival is.

Ticca Min sokáig azt hitte, hogy a jövője semmiben sem fog különbözni a kockanegyedek többi lakójának életétől. Jobb, ha az álmait még magának sem meri bevallani, csak elfogadja az egyetlen lehetséges utat.

Egyetlen pillanat, egyetlen döntés elég, hogy minden megváltozzon körülötte… és ami kezdetben csak izgalmas kalandnak tűnik, az idővel olyan események elindítója lesz, amellyel a Birodalom és a világ békéje is veszélybe kerül, az uralkodó és alattvalói sorsa pedig elválaszthatatlanul összefonódik.

J. Goldenlane új regényének színes, mesteri precizitással felépített világa kiváló érzékkel hozza össze a YA klasszikus elemeit, egy posztapokaliptikus világ képeit, és a finom humort – túllépve a megszokott kereteken, a fiatal és lélekben fiatal olvasók számára egyaránt emlékezetes módon mutatva be az új világrend meghatározó uralkodóházának intrikáit és a felnőttként helytálló fiatalok küzdelmeit.

J. Goldenlane további boltunkban kapható könyvei (még 8 db) >>


További ajánlataink:
Trója III. - A Villámlás PajzsaVégjátékEgy rém ronda vörös barakk AmerikábanLégicsapásMestervizsga
Trója III. - A Villámlás PajzsaVégjátékEgy rém ronda vörös barakk AmerikábanLégicsapásMestervizsga
3310 Ft
Megtakarítás: 180 Ft
3790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 699 Ft
950 Ft
Megtakarítás: 48 Ft
1130 Ft
Megtakarítás: 60 Ft
Trója III. - A Villámlás Pajzsa vásárlásVégjáték vásárlásEgy rém ronda vörös barakk Amerikában vásárlásLégicsapás vásárlásMestervizsga vásárlás

Ásó, kapa, nagyharangShiatsuFarkastestvérCorrivale csillagaVérláz (az ifjú James Bond 2.)
Ásó, kapa, nagyharangShiatsuFarkastestvérCorrivale csillagaVérláz (az ifjú James Bond 2.)
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 690 Ft
3310 Ft
Megtakarítás: 180 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2380 Ft
Megtakarítás: 600 Ft
Ásó, kapa, nagyharang vásárlásShiatsu vásárlásFarkastestvér vásárlásCorrivale csillaga vásárlásVérláz (az ifjú James Bond 2.) vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871