Fantasy Bolt
 

Középfölde kincsei

Középfölde kincsei leírás
Középfölde kincsei
Ez a termék már nem kapható!
Típus: Szerepjáték szabálykönyv

"Elendil kardját a tünde-kovácsok újrakovácsolták, a pengét hét csillaggal díszítették a félhold és a kelő nap között, s köréje rúnákat róttak; mert Arathorn fia Aragorn hadba készül a fölkelt Mordor ellen. A kard fénylett, ahogy elkészült, a nap izzott benne vörösen, a hold fénylett hidegen, s az éle kemény volt és metsző. És Aragorn új nevet adott neki, Andúrilnak, Nyugat Lángjának nevezte el." - A Gyűrű Szövetsége (Göncz Árpád fordítása)

A Középfölde kincsei Tolkien világának leghíresebb relikviáit mutatja be, köztük Aragorn kardját, az Andúrilt, az elsüllyedt Númenorról megmenekített palantírokat, és Szauron Egy Gyűrűjét. A leírásokat számos illusztráció teszi színesebbé. A könyv minden tárgyról részletes adatokat tartalmaz a Középfölde Szerepjáték (MERP) és a Szerepmester játékrendszerekhez.

Ha Bilbóhoz hasonlóan Te is érezted "a kézzel és furfanggal és varázslattal készült dolgokban rejlő szépséget" (A babó - Szobotka Tibor fordítása) akkor a Középfölde kincseinek ott a helye a könyvespolcodon és a játékasztalodon. Engedd, hogy a "Tuk-örökség" felébredjen a lelked mélyén, és hagyd, hogy a képzeletbeli éned "felkerekedjék, és lássa a nagy hegyeket, hallja a fenyők és a vízesések zúgását, és kardot viseljen sétapálca helyett".

A Középfölde kincsei tartalma:

Kincsek - mindenféle tárgy, a Narsil csonkjától a tündék Három Gyűrűjén át a Fullánkig, Bilbó legendás kardjáig. Fegyverek, páncélok, ruházat és felszerelési tárgyak, drágakövek, ékszerek, hangszerek, gyűrűk, szerszámok és csapdák - semmi sem maradt ki. Mindegyik tárgyról egy rövid leírást találsz, melyet a mágikus képességek felsorolása követ a MERP és a Szerepmester rendszerekhez igazodva.

Mesterek - minden faj kedvelt munkamódszerei, kitérve a szent ainuk olyan műveire, mint az Illuin és az Ormal, a Két Lámpás, de megemlítve a legalázatosabb ork készítményeit is.

Anyagok - a mesterek köveket, fákat és fémeket használtak a műveik megalkotásához. Felsorolunk mindent az eldák kovácsolta drágakövektől a dúnadánok termesztette gyógyfüvekig, a ritka ithildin ötvözettől (amelyből Mória Nyugati Kapujának rúnáit készítették) az aranyló mallornfákig Lórien erdejében.

További Szerepjáték szabálykönyv könyvek >>


Ehhez a termékhez ezt vették még:
Shadowrun Szabálykönyv 3. kiadásA birodalom leányaA birodalom szolgálója I.A birodalom úrnője I.A gyémánt trón
Shadowrun Szabálykönyv 3. kiadásA birodalom leányaA birodalom szolgálója I.A birodalom úrnője I.A gyémánt trón
3500 Ft
Megtakarítás: 998 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 998 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
1610 Ft
Megtakarítás: 88 Ft
Shadowrun Szabálykönyv 3. kiadás vásárlásA birodalom leánya vásárlásA birodalom szolgálója I. vásárlásA birodalom úrnője I. vásárlásA gyémánt trón vásárlás

További ajánlataink:
Garmacor véreIfini éjszakák (1. kötet)...hogy jól álljon a bikini!Hera FőzőkönyvGyémántkönny
Garmacor véreIfini éjszakák (1. kötet)...hogy jól álljon a bikini!Hera FőzőkönyvGyémántkönny
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 699 Ft
400 Ft
Megtakarítás: 190 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 1298 Ft
Garmacor vére vásárlásIfini éjszakák (1. kötet) vásárlás...hogy jól álljon a bikini! vásárlásHera Főzőkönyv vásárlásGyémántkönny vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | Vásárlási tudnivalók | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871