Fantasy Bolt
 

Juliet E. McKenna: Küzdelmes hűség

Küzdelmes hűség leírás
Küzdelmes hűség
Ezt ma tőlünk
2180 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 118 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Einarinn legendája, 4. kötet

Ryshad, a bátor kardforgató mindent megtesz, hogy hű maradjon esküjéhez, mely feltétlen engedelmességre kötelezi őt hűbérura iránt. Ezúttal azt a feladatot osztják rá, hogy Temart, a D'Alsennin nemzetség utolsó életben maradt sarját segítse küldetése során. Együtt kell tehát részt venniük a Nyári Napforduló alkalmából rendezett uralkodói ünnepségsorozaton, ahol Temar - reményei szerint - megszerezheti a szükséges támogatást, hogy újjáépítse azt a gyarmatot, amelyet a birodalmat is fenyegető elietimmek pusztítottak el.

Ám az udvari élet, a diplomácia és az intrikák világa rengeteg veszedelmet és álnokságot rejt magában. A barátok és ellenségek tervei nem ritkán meglepően hasonlóak, és szinte lehetetlen eldönteni, kinek becsületesek, kinek hitványak a szándékai. A háttérben pedig mindig ott lebeg a titokzatos elietimm mágia fenyegetése. A körülmények kemény próba elé állítják Ryshadot, akinek minden bátorságára és leleményességére szüksége lesz, ha sikerrel akar járni.

Einarinn legújabb legendája az eddigiekhez hasonlóen egy gondosan megalkotott, kalandokban és cselszövésekben gazdag világba kalauzolja az olvasót.

Bővebben a Einarinn legendája sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Juliet E. McKenna további boltunkban kapható könyvei (még 4 db) >>


További ajánlataink:
Klánkönyvek: VentrueSebesültenMegtaláltalakRejtély az antillákonIfini éjszakák (1. kötet)
Klánkönyvek: VentrueSebesültenMegtaláltalakRejtély az antillákonIfini éjszakák (1. kötet)
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 99 Ft
1200 Ft
Megtakarítás: 300 Ft
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
Klánkönyvek: Ventrue vásárlásSebesülten vásárlásMegtaláltalak vásárlásRejtély az antillákon vásárlásIfini éjszakák (1. kötet) vásárlás

Az Örökkévaló BajnokMaigret védekezikA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat)A tüzijáték gyermekeVérláz (az ifjú James Bond 2.)
Az Örökkévaló BajnokMaigret védekezikA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat)A tüzijáték gyermekeVérláz (az ifjú James Bond 2.)
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 400 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
890 Ft2380 Ft
Megtakarítás: 600 Ft
Az Örökkévaló Bajnok vásárlásMaigret védekezik vásárlásA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat) vásárlásA tüzijáték gyermeke vásárlásVérláz (az ifjú James Bond 2.) vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871